Locaties met een WWoW factor

Er worden momenteel heel wat KLM-locaties aangepast. Een optimale werkomgeving is de inzet, zodat medewerkers en teams makkelijker en plezieriger kunnen (samen)werken. Met deze Winning Way of Working-aanpak wil KLM de voorwaarden scheppen om de meest klantgerichte, innovatieve en efficiënte netwerk carrier van Europa te worden. Tijd voor een rondleiding langs een aantal KLM-locaties die nu al worden aangepakt. Winning Way of Working is er voor iedere KLM’er. Dus ook voor jou.


Topside
Topside wordt verbouwd en aangepast. Om tot dit nieuwe ontwerp te komen, is er eerst een Plan van Eisen voor Topside opgesteld. Op basis hiervan maakte een architect de eerste schetsontwerpen. Topside moet een inspirerende werkomgeving worden. Een ruimte die creativiteit en een goede, transparante samenwerking stimuleert en waarin je op een plezierige manier je werk het beste kunt uitvoeren. Een plek waarin je optimaal kan presteren en hiermee een bijdrage levert aan de klantgerichtheid, efficiency en vernieuwing van het bedrijf.


Operationele rustruimtes
Naast Topside worden ook de operationele rustruimtes verbouwd. Dit worden ruimtes waar iedereen zich prettig voelt om te verblijven en die eraan bijdragen dat KLM’ers zo goed mogelijk hun werk kunnen doen.


Op deze pagina een sfeer impressie voor de Winning Way of Working.

WWoW impressions, to get inspired!

“Medewerkers maken het verschil”
“That's my Winning Way of Working!”
“Een inspirerende werkomgeving voor en door medewerkers”